Enertel Oy
 
Avoimet työpaikat

SUUNNITTELULIIKETOIMINNAN VETÄJÄ

VSV-konserni on toiminut 110 vuoden ajan auttaakseen ihmisiä heidän arjessaan. Sähkö ja lämpö mahdollistavat niin kotona kuin yrityksissä paljon asioita, joita esi-isillämme ei ollut. Edelleen ne mahdollistavat tuleville sukupolville asioita, joita ei ole vielä edes keksitty. Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta?

Enertel Oy:n toimitusjohtajan eläköityessä, haemme yritykselle uutta innovatiivista vastuunkantajaa.

SUUNNITTELULIIKETOIMINNAN VETÄJÄ

Suunnitteluliiketoimintamme käsittävät monipuolisesti sähköalan suunnittelutoiminnot sähköenergian jakelu- ja käyttöjärjestelmistä sähköteknisiin tieto- ja turvajärjestelmiin.
Enertel Oy tuottaa mm. kiinteistösähkösuunnittelua teollisuuteen, julkiselle sektorille ja yhteisöille, kuntien katuvalaistussuunnittelua sekä keski- ja pienjänniteverkkojen suunnittelua.

Tehtäviisi suunnitteluliiketoiminnan vetäjänä kuuluvat mm. projektinhallinta, myynti, yksikön suunnittelijoiden esimiehenä toimiminen sekä yhteistyö sidosryhmien kanssa. Työskentelet Laitilan toimipisteestä käsin, mutta työ sisältää liikkumista yhtiöryhmän toiminta-alueella. Tehtävässä otat vetovastuun Enertel Oy:n kehittämisestä, sekä liiketoiminnan kasvattamisesta.
Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on sähköalan koulutus (ins./DI) sekä monipuolinen työkokemus erityisesti suunnittelutoiminnoista. Omaat luontevat vuorovaikutus- sekä myyntitaidot ja sinulla on halu työskennellä vaativissa asiakasprojekteissa.

Miksi meille? VSV-konserni on vakavarainen työnantaja. Olemme perinteikäs, mutta samalla dynaaminen ja nuorekas yritys. Innovoimme jatkuvasti uutta ja olemme edelläkävijä uuden teknologian soveltamisessa. Meillä ei tarvitse vain käydä töissä, meillä saat ideoida, kehittää ja kehittyä, vaikkapa koko työurasi verran. Olemme ihmisten kokoinen talo, joka tarjoaa aidosti etenemismahdollisuuksia. Arvostamme työntekijöitämme ja panostamme työssä viihtyvyyteen.

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.6 2019. Lisätietoja tehtävästä antavat Enertel Oy:n toimitusjohtaja Ari Nivola, puh: 044- 5506 401

Hakuaika päättyy: 30.6.2019


» Takaisin Avoimet työpaikat -sivulle